Profilkläder – fantastisk varumärkesbyggnad!

Profilkläder

Profilkläder är ett av de mest kostnadseffektiva sätten att stärka ert varumärke och bygga exponering. Kläderna används under en väldigt lång tid och er logo och budskap exponeras till tusentals människor till en relativt liten kostnad. Till exempel en t-shirt med ett 1-färgstryck kostar ca 30 kr/styck om man beställer 100 st till ert företag. Tänk hur många exponeringar den t-shirten kan komma att generera endast under en runda på stan?

profilkläder

Profilkläder stärker även banden och gemenskapen på arbetsplatsen, en enhetlig profil när det kommer till kläderna skapar en känsla av att tillhöra en helhet. Se till att era anställda bär de snyggaste profilkläderna för att de ska känna sig uppskattade på sin arbetsplats! Kvalitetsplagg i hög kvalité med snygga tryck rekommenderas för att maximera er investering. Ni ska inte bara sprida ert varumärke, ni ska bygga och stärka det!

Välj profilkläder som matchar er stil och bransch bra. Skjorta och kostym passar dåligt på en byggarbetsplats utan bättre på kontor och för butikspersonal medans en skön och kraftig industri t-shirt med tryck och ett par stadiga arbetsbyxor funkar bättre på bygget. Välj profilkläder i eran stil och era företagsfärger för att addera ytterligare till varumärket och gör kläderna till era helt egna!

Det är viktigt att välja rätt leverantör när det kommer till profilkläder. En profilfirma som har ett stort utbud där ni kan hitta exakt det ni söker och till absolut bäst pris. Välj med omsorg, surfa gärna runt på nätet för att hitta den som passar er absolut bäst både i sortiment och prisbild. Vi har tidigare använt www.printoz.se och är väldigt nöjda med våra profilkläder från dem!

Bra att tänka på när man väljer profilkläder är att passformen ska sitta fint på alla era anställda. Se till att er leverantör skickar några prover på kläderna innan som ni kan testa och se så att alla får rätt storlek och passform. Det är också ett bra sätt att kolla så att kvalitén på kläderna är bra och håller en standard som ni är nöjda med. Skriv ner på en lista respektive storlek så att ni har kontroll över storlekarna. Vid beställning är det sedan bara att skicka över storleksfördelningen så ordnar er leverantör det!

För att ni ska få ett så bra tryck som möjligt är det viktigt att er leverantör får en bra tryckfil att arbeta med. Vektoriserad eps format är det absolut bästa filformatet, är ni osäkra på vilket format ni har? Skicka över ett antal av de filer ni har till er leverantör så guidar de er igenom det!