Funktions -T-shirt för aktivt företag

Många företag har tagit som regel att fokusera på de anställdas hälsa. Om man har friskare anställda så har man även ett effektivare företag. Därför vinner du på att få dina anställda att röra på sig även på fritiden. Givetvis är detta någonting som du i grund och botten inte har med att göra. Men som företag kan man till exempel servera frukt på arbetsplatsen, dela ut gymkort eller på andra sätt uppmuntra till aktivitet. Du kan till exempel dela ut funktionella t-shirts, det vill säga snygga t-shirts mRJFAP2032lged ditt företags logo och en uppmuntrande text. Tränings t-shirts är en fantastisk gåva till de anställda och det är ofta mycket uppskattat. Ibland kan en snygg t-shirt vara det som gör att en anställd faktiskt tar språnget och börjar att träna.

Träning leder till att man blir piggare, effektivare och mår bättre både på insidan och utsidan. Det gynnar på alla sätt ditt företag och dina anställda kommer att vara gladare. Många företag satsar på tävlingar där de anställda till exempel får tävla om vem som gör störst aktivitetsframsteg genom året och blir belönade för detta. Det är ett fantastiskt sätt för att få de anställda i form. Friska anställda leder även till färre sjukdagar och det blir därmed en bättre lönsamhet för ditt företag. Du kommer heller inte behöva betala ersättare eller ta in vikarier som inte kan yrket.

En t-shirt med företagets logo som fungerar som funktionsplagg kostar inte mycket och är ett fantastiskt sätt för dig att motivera dina anställda, samt göra träningen och en bättre hälsa till en rolig sak som företaget gör tillsammans. Alla vinner på det och samtidigt som ni tränar gör ni reklam för ert fantastiska företag genom att bära t-shirts som är snyggt designade och funktionsenliga. Det om något kommer att ge ett positivt intryck.